Priser

Alle priser er vejledende og eksklusiv moms. Når vi sammen har vendt din opgave, får du en præcis pris på de aftalte tekster.

SEO-tekster/webtekster
á 300 ord; Kontakt os for tilbud
á 500 ord; Kontakt os for tilbud

SEO-tekster er søgeoptimerede tekster, der hjælper dit budskab/produkt frem i en websøgning. Til forskel har en almindelig webtekst alene hovedfokus på godt sprog og læsbarhed. Begge tekster til web’en skal være præcise, enkle og fængende. Vi snakker om, hvilke type tekst, der er mest hensigtsmæssig for dig.

Pressemeddelelse á 500 ord; Kontakt os for tilbud
En pressemeddelelse skal få dig på dagsordenen i mediebilledet. Der er ofte kun ét skud i bøssen, når en nyhed skal ud i pressen, hvor den skal konkurrere med mange andre pressemeddelelser om journalisternes gunst. En pressemeddelelse skal derfor være knivskarp og modtagerrettet. Vi rådgiver også om udsendelse og tidspunkt for udsendelse.

ProfiltekstKontakt os for tilbud
Historiefortælling har altid været væsentligt for sammenholdet blandt mennesker, som kilde til at skabe mening. Historier bruges som ledelsesværktøj til at skabe identitet gennem en viden om, hvem virksomheden er, og hvor den kommer fra. Medarbejdere, kunder og omverdenen ankerkender historierne og de værdier, de udtrykker. Det er derfor vigtigt at have opmærksomhed på denne særlige tekst, der både fungere som profiltekst i virksomhedens præsentation og som baggrund for ledelsens mundtlige italesættelse.

Produktbeskrivelser; Kontakt os for tilbud
Gode og fængende produktbeskrivelser er afgørende for mange virksomheder. Beskrivelserne skal afstemmes produkt, afsender og målgruppe, og da produktbeskrivelser typisk er korte, skal de være meget præcise i forhold til de kommunikative mål, der er sat med produktbeskrivelserne.

Nyhedsbreve; Kontakt os for tilbud
Med et nyhedsbrev kan virksomheden løbende fortælle nye og gamle kunder, hvad der sker i virksomheden, og fortælle præcist det, som har interesse for dem. Nyhedsbrevet husker dine kunder på din virksomhed, og det giver gen- og mersalg.

* Prisen er for en standardtekst. Hvis der er særlige krav til research, taler vi om prisen.

Kontakt os her