Nyhedsbreve

Et nyhedsbrev vil hurtigt vise sig at være en effektiv kommunikationsplatform for din virksomhed.

Med et nyhedsbrev kan virksomheden løbende fortælle nye og gamle kunder, hvad der sker i virksomheden, og fortælle præcist det, som har interesse for dem. Nyhedsbrevet husker dine kunder på din virksomhed, og det giver gen- og mersalg.

Et nyhedsbrev er som anden kommunikation målrettet målgruppen. Det er vedkommende, det er læsbart, og det er umiddelbart overskueligt og interessant for læseren.

Loyale kunder er dem, der føler et tilhørsforhold

Et nyhedsbrev er med til at skabe loyalitet over for din virksomhed, fordi kunder oplever et bånd til virksomheden. Samtidig kan et nyhedsbrev være med til at styrke virksomhedens identitet og dermed bidrage til positioneringen af virksomheden.

Med de mange nye sociale medier har mange måske i en periode sat nyhedsbrevet på stand-by, men nyhedsbrevet kan noget for virksomheden, som de hurtige og mere flygtige sociale medier ikke kan. Nyhedsbrevet sætter læseren i centrum og indbyder til et mere direkte tilhørsforhold mellem virksomheden og læseren.

Dit nyhedsbrev

Overgaard Tekst tilbyder en aftale om tekster til din virksomheds nyhedsbrev samt webtekster til opfølgninger. Et nyhedsbrev skal være kort og fange interessen. Derfor kan det være en fordel med et nyhedsbrev, hvor hovedhistorien – eller de to hovedhistorier – folder sig ud i en webtekst på virksomhedens website.

Kontakt os og få en snak om nyhedsbrev til din virksomhed.